Weekendje weg

Weekendje weg met de trein

Wilt u er even tussenuit en een andere stad ontdekken? Dan is een citytrip een uitstekende aangelegenheid. In enkele uren zit u in een stad in het buitenland om te genieten met uw partner, kinderen of vrienden. Zoek de romantiek op, ga shoppen in de hipste winkels van Europa, of bekijk de mooiste bezienswaardigheden. Voor een weekendje weg wilt u snel en comfortabel reizen en niet onnodig tijd verliezen. Als u met de trein reist, hoeft u niet in te checken, komt u aan in het hart van de stad en heeft u bijvoorbeeld geen parkeerproblemen. U komt ontspannen aan op uw bestemming en kunt direct beginnen aan de ontdekkingstocht in de stad!

Weekendje Parijs

Parijs is de ideale bestemming voor een weekendje weg. In deze veelzijdige wereldstad gaan kunst, cultuur en het goede leven hand in hand.

Weekendje Antwerpen

Wilt u liever niet te ver weg voor uw weekendje weg? Dan is Antwerpen iets voor u. In de grootste stad van Vlaanderen vindt u een breed scala aan activiteiten.

Weekendje Brussel

Brussel is een wereldstad. De stad waar de Europese Commissie, de Raad van de Europese Unie, de Europese Raad en de tweede zetel van het Europees Parlement gezeteld zijn en daarom ook zeer multicultureel en een ware metropool.

Weekendje Berlijn

Een weekendje Berlijn is heerlijk genieten. Het is een prachtige en historische bestemming voor een weekendje weg. Berlijn heeft het allemaal; Moderne en historische kunst, een hippe mode- en kunstscene en heel erg veel (recente) historie

Weekendje Keulen

Keulen is een perfecte bestemming voor een weekendje weg. Het is de oudste stad van Duitsland en dat is te zien. Keulen is te omschrijven als open, tolerant en multicultureel en kent daarnaast een grote historie.

Weekendje Düsseldorf

Düsseldorf is niet de eerste plek waar je aan denkt voor een stedentrip. Een weekendje Düsseldorf is daarom voor velen nog een ware ontdekkingstocht. Düsseldorf behoort al jaren tot de top van de wereld met betrekking tot levenskwaliteit.

Weekendje Frankfurt

Wilt u een weekendje weg? Denk eens aan de imposante stad Frankfurt. Het financieel centrum van Europa is een stad van contrasten: het is een metropool met de overzichtelijkheid en gezellige pubs van een dorp.

 

Welkom bij NS Hispeed

Om u zo goed mogelijk te helpen met de aanschaf van Fyra tickets heeft NS u doorgestuurd naar NS Hispeed.

 • Terug naar ns.nl
 • Ga verder
 • sluiten

   

  sluiten
  sluiten

  Notificatie

  sluiten

  Login

  sluiten

  Mijn boekingen

  Sluiten

  Hier kunt u uw reis bekijken. Kies hoe u uw boeking(en) wilt openen.

  Informatie

  Mijn boekingen

  Sluiten

  Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

  Mijn boekingen

  Sluiten

  Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

  Uw gegevens

  sluiten

  Gegevens geadresseerde:  Wijzig datum

  Sluiten

  Let op

  Lorem ipsum dolor sit amet...

  Geen zoekresultaten gevonden

  Sluiten

  We konden"{name}" niet vinden.
  Kies een bestemming uit de lijst.

  Een moment geduld aub