Met de trein naar Luxemburg

Thalys en reguliere treinen naar Luxemburg

 • Per intercity vanaf € 61,40
 • Reistijd trein Amsterdam-Luxemburg 5:42
 • Overstap in Brussel-Zuid
Zoek treintickets

Voordelige treintickets naar Luxemburg

Vanuit de Randstad reist u in slechts een paar uur met de trein naar Luxemburg. Snel en comfortabel met Thalys of met de Intercity Brussel naar onze Zuiderburen! De tickets voor Thalys boekt u al vanaf 3 maanden van tevoren. Voor Thalys geldt: hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs.

Tickets voor Intercity’s en stoptreinen kunt u uw ticket tot op de dag van vertrek boeken voor dezelfde prijs. De voordelige tickets zijn:
Een Superdagretour België is één dag geldig. Reizen is toegestaan op maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend, op bepaalde feestdagen en in juli/augustus de gehele dag.
Een Weekendretour geldt van vrijdag tot en met zondag. In weekenden zoals met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren wordt het weekend uitgebreid met die feestdagen.

Stedentrip naar luxe Luxemburg

Reis comfortabel met de trein naar Luxemburg, een van de rijkste steden van Europa. In het oude centrum van Luxemburg stad zijn dan ook veel luxe winkels en exclusieve boutiques te vinden.

Luxemburg is een belangrijke zakenstad voor de internationale bankwereld. Tegelijkertijd is de stad samen met Brussel en Straatsburg een van de belangrijkste vestigingsplaatsen van Europese instituties; het Europese Hof van Justitie is er gevestigd.

Uw treinreis met Thalys en reguliere treinen

Met Thalys of Intercity Brussel reist u tot Brussel-Zuid, waar u overstapt op een andere trein naar Luxemburg. Thalys gaat 12 keer per dag vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam.

Weekend Luxemburg: Boek online uw hotel in Luxemburg

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan hotels in Luxemburg en boek online. U boekt snel en eenvoudig een hotel voor een weekend in Luxemburg.

Lees meer

Reizen met Thalys

Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland, België en Frankrijk. ’s Zomers met Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk of ’s winters met Ski-Thalys naar de Franse Alpen? Alles kan, en snel ook!

Lees meer

Thuis uw tickets uitprinten

Uw tickets naar België, Duitsland, en ook uw tickets voor Thalys en Eurostar kunt u zelf thuis tickets uitprinten. Dat is wel zo handig.

Lees meer

Intercity direct als onderdeel van uw internationale reis

Reizigers met een internationaal ticket voor stoptreinen en Intercity’s naar België, kunnen op het traject Amsterdam-Rotterdam ook gebruikmaken van de Intercity direct. U heeft dan geen Toeslag nodig, uw internationale vervoerbewijs voor Intercity Brussel is voldoende. Houd u voor het reizen met Intercity direct rekening met korte overstaptijden in Rotterdam. Hoewel de overstap cross-platform is, de treinen staan op hetzelfde perron, kan de overstaptijd te kort zijn wanneer u bijvoorbeeld met veel bagage reist. De overstaptijd is 2 minuten. Wanneer u met kinderen of veel bagage reist raden we u aan een trein eerder naar Rotterdam te nemen.

* Prijs op basis enkele reis in 2e klas tegen het No-Flex tarief. Dit tarief is beperkt beschikbaar en na aankoop niet meer te wijzigen of te annuleren.

 

Welkom bij NS Hispeed

Om u zo goed mogelijk te helpen met de aanschaf van Fyra tickets heeft NS u doorgestuurd naar NS Hispeed.

 • Terug naar ns.nl
 • Ga verder
 • sluiten

   

  sluiten
  sluiten

  Notificatie

  sluiten

  Login

  sluiten

  Mijn boekingen

  Sluiten

  Hier kunt u uw reis bekijken. Kies hoe u uw boeking(en) wilt openen.

  Informatie

  Mijn boekingen

  Sluiten

  Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

  Mijn boekingen

  Sluiten

  Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

  Uw gegevens

  sluiten

  Gegevens geadresseerde:  Wijzig datum

  Sluiten

  Let op

  Lorem ipsum dolor sit amet...

  Geen zoekresultaten gevonden

  Sluiten

  We konden"{name}" niet vinden.
  Kies een bestemming uit de lijst.

  Een moment geduld aub